Juuan Työttömät ry

Juuan Työttömät ry (Rekisteröity PRH: 03.10.1994) on yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Yhdistyksessä pyritään mahdollisuuksien mukaan toimimaan mm. jäsenistön työttömyyden vähentämiseksi, työttömien toimeentulon parantamiseksi sekä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kohottamiseksi. Toiminnan mahdollistamiseksi yhdistyksellä on Kierrätyskeskus Kieppi, Kirkkotie 1, Juuka.  

 

Kierrätyskeskus Kiepin toiminta perustuu lahjoituksiin yksityisiltä ja yrityksiltä. Kierrätyskeskus Kieppi tarjoaa myös työllistymismahdollisuuksia pitkään työttömänä olleille sekä työharjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja Kierrätyskeskus Kiepissä. Kierrätyskeskus Kieppi on myös tärkeä sosiaalisen kanssakäymisen kohtaamisen paikka yhdistyksen toiminnassa.

Kierrätyksen toiminta-ajatuksena on vähentää kulutusta ja saada uudelleen edullisesti käyttöön siistiä, käyttökuntoista käyttötavaraa. Lahjoitustavarat myydään eteenpäin.

Otamme jatkuvasti vastaan hyväkuntoisia aikuisten ja lasten vaatteita, leluja, astioita, liinavaatteita, ehjiä käyttökuntoisia kodinkoneita ja huonekaluja.


Suuri kiitos lahjoittajille, jotka mahdollistavat toiminnan!

Hallitus

Seppo Puuronen, puheenjohtaja

Jouni Turunen, varapuheenjohtaja

Taru Nevalainen, jäsen

Hannu Mononen, jäsen

Anne-Mari Hamunen, varajäsen

Simo Kukkonen, varajäsen

Yhteistyökumppanit