Työttömien Yhdistys toimii aktiivisesti

Juuan Työttömät ry on yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on työttömien aseman parantaminen. Yhdistyksessä pyritään mahdollisuuksien mukaan toimimaan mm. jäsenistön työttömyyden vähentämiseksi ja poistamiseksi, työttömien toimeentulon parantamiseksi sekä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kohottamiseksi.

Kierrätyskeskus Kieppi tarjoaa myös työllistymismahdollisuuksia pitkään työttömänä olleille sekä työharjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja Kierrätyskeskus Kiepissä.
Kierrätyskeskus Kieppi on myös tärkeä sosiaalisen kanssakäymisen kohtaamisen paikka tapaamistuvan lisäksi yhdistyksen toiminnassa.
Toiminnan mahdollistamiseksi yhdistyksellä on Kierrätyskeskus Kieppi, Peltotie 2, Juuka. Kierrätyskeskus toiminta perustuu lahjoituksiin yksityisiltä ja yrityksiltä.
Kierrätyksen toiminta-ajatuksena on vähentää kulutusta ja saada uudelleen edullisesti käyttöön siistiä, käyttökuntoista käyttötavaraa. Lahjoitustavarat myydään eteenpäin pienellä katteella. Otamme jatkuvasti vastaan hyväkuntoisia aikuisten ja lasten vaatteita, leluja, astioita, liinavaatteita, ehjiä käyttökuntoisia kodinkoneita ja huonekaluja.
Suuri kiitos kuuluu näille lahjoittajille, jotka mahdollistavat toiminnan.

Kierrätyskeskus Kieppi Kirkkotie 1, Juuka (entiset Erä Jussin tilat)
Tapaamistupa, Onninpolku 1, Juuka(entiset maistraatin tilat).

Voimavarat käyttöön –yhteistyöhankkeen tehtävä on järjestää tiloissa erilaisia toimintoja, kurssit esim. ruokaan, atk, askarteluun liittyviä yhteistyössä yhdistyksen kanssa. Yhdistys järjestää retkiä, tilaisuuksia, tapahtumia sekä toiminnallista ja virkistävää toimintaa mm. vertaistoiminnan puitteissa.
Voimavarat käyttöön –yhteistyöhanke on Näre ry:n ja Juuan Työttömät ry:n yhteistyönhanke, joka on Sosiaali- ja terveysministeriön avustusosaston Veikkauksen tuotoilla rahoittama.

Tiloissa on maksuton atk-piste käytettävissä. Tiloihin on tilattu Karjalainen lehti luettavaksi. Tiloissa on oleskelutila, jonne voi tulla ja olla. Tiloissa on pelejä, corona- ja shakkilaudat, televisio.

Juuan Työttömät ry:n jäsenmaksut:

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!


Juuan Työttömät ry